Szerviz

Hívására házhoz megyünk és megoldjuk hardver vagy szoftver problémáját. Kollégáink készséggel segítenek mindenben, kérje tanácsukat! Nálunk csak akkor fizet, ha
megoldottuk a problémát.

Nem biztos benne, hogy számítógépe megfelel a jövő kihívásainak? Mi segítünk.
Amennyiben a felmérés után tőlünk rendeli a gép bővítését vagy cseréjét, szolgáltatásunk ingyenes, ha nem, akkor egy munkaóra díját számoljuk fel.

LCD televíziók, LED televiziók, alaplapok, tápegységek javítása garanciával!

Sérült adatbázis? Eltűntek az adatok? Véletlenül rossz meghajtót formázott le? Hívjon minket! Az adatmentés díja esetfüggő.

Cégünk vállalja az ön cégének informatikai karbantartását, hiszen vállalkozása olyan ütemben fejlődhet, melyhez már komoly informatikai háttérre van szükség. Cégünk Önnek kínálja az átalánydíjas rendszergazdai támogatást.
A rendszergazdai tevékenység díja a felek megállapodásán alapul.

A PC Partner Informatikai Kft. különösen ügyel arra, hogy ne érje meglepetés, amikor fizetésre kerül sor. Nálunk nincs munkafázisokra lebontott fizetési struktúra. Előre tudja kalkulálni várható költségeit. Kollégáink a felmérést követően pontosan meg tudják mondani a várható költségeket.
Magánszemélyeknek maximum 2 munkaórát számlázunk asztali számítógépenként.

MUNKADÍJ: 8 000,- Ft + ÁFA / óra
Eszközök bevizsgálásának díja: 2 000,- Ft / db
+ ÁFA
A távoli javítás munkadíja a feladat függvényében 3 000,- Ft + ÁFA-tól.

Az átvett készülékeket, a munka elvégzését követően maximum 30 napig tároljuk! Ez idő lejárta után, az át nem vett számítógépek megsemmisítésre kerülnek!

  • Szigetszentmiklós
  • Szigethalom
  • Tököl
  • Szigetcsép