Domain név regisztráció

A regisztrációt követően a domain név egy várólistára kerül a megrendelő tulajdonába egy kb. 3 napos elbírálási időszak után jut el.
A .hu végződéssel rendelkező domain név regisztráció 2 évre vonatkozik a megvásárlást követően, így ezt a domain név regisztrációt évente szükséges meghosszabbítani amennyiben a vásárolt domain névre továbbra is szükségük van.
Az egyéb végződéssel rendelkező külföldi domain nevek, illetve nemzetközi domain nevek (például .com, .net, .org, .info, …stb.) esetében az alap regisztráció csak 1 évre szól, így ebben az esetben is évente szükséges a domain név hosszabbítását kérni.
A hosszabbítás díját mindig az évforduló lejárta előtt kell befizetni.
A domain név regisztrációs számla késedelmes befizetése akár a tulajdonunkban lévő domain név elvesztéséhez is vezethet, előbb viszont egy törlés előtti parkoltatási állapotába kerül, amely időszak alatt a domain név már nem használható, viszont a tulajdonjog további 60 napig megmarad. Ha a parkoltatási időszakon belül megtörténik a domain regisztrációs díj befizetése, akkor a domain név újra az eredeti tulajdonosához kerül vissza, amennyiben a domain regisztrációs díj nem kerül befizetésre a domain név szabaddá válik mások számára is, így az szabadon regisztrálható lesz.
A domain név regisztráció díját a fentiek kockázatának és költségeinek elkerülésének érdekében kérjük időben kiegyenlíteni.

Domain regisztrációs díjak:

Domain végződés
1 évre
2 évre
Megújítás
Átregisztrálás
.hu domain
3 000,-Ft
2 800,-Ft
INGYENES*
.com domain
2 990,-Ft
5 980,-Ft
2 800,-Ft
3 000,-Ft
.net domain
2 990,-Ft
5 980,-Ft
2 800,-Ft
3 000,-Ft
.eu domain
2 000,-Ft
3 000,-Ft
2 800,-Ft
INGYENES*
.me domain
5 500,-Ft
4 800,-Ft
Törlésből visszavett .hu
800,-Ft

*a fentiekben feltüntetett árak az ÁFÁT nem tartalmazzák.

A .hu domain delegálási szabályok értelmében 2014-ben kötelező a kitöltött regisztrációs lapot elküldeni a regisztrátor cégnek. Továbbá a .hu domain megújítást csak és kizárólag 1 évre vállaljuk.