Menü Bezárás

Domain név regisztráció

Domain névek keresése:

Domain név regisztráció
A regisztrációt követően a domain név egy várólistára kerül a megrendelő tulajdonába egy kb. 3 napos elbírálási időszak után jut el.
A .hu végződéssel rendelkező domain név regisztráció 2 évre vonatkozik a megvásárlást követően, így ezt a domain név regisztrációt évente szükséges meghosszabbítani amennyiben a vásárolt domain névre továbbra is szükségük van. Az egyéb végződéssel rendelkező külföldi domain nevek, illetve nemzetközi domain nevek (például .com, .net, .org, .info, …stb.) esetében az alap regisztráció csak 1 évre szól, így ebben az esetben is évente szükséges a domain név hosszabbítását kérni.
A hosszabbítás díját mindig az évforduló lejárta előtt kell befizetni. A domain név regisztrációs számla késedelmes befizetése akár a tulajdonunkban lévő domain név elvesztéséhez is vezethet, előbb viszont egy törlés előtti parkoltatási állapotába kerül, amely időszak alatt a domain név már nem használható, viszont a tulajdonjog további 60 napig megmarad. Ha a parkoltatási időszakon belül megtörténik a domain regisztrációs díj befizetése, akkor a domain név újra az eredeti tulajdonosához kerül vissza, amennyiben a domain regisztrációs díj nem kerül befizetésre a domain név szabaddá válik mások számára is, így az szabadon regisztrálható lesz.
A domain név regisztráció díját a fentiek kockázatának és költségeinek elkerülésének érdekében kérjük időben kiegyenlíteni.

Domain regisztrációs díjak:

.hu végződésű domain név esetében:
2 évre: 3 000,- Ft
Megújítás: 2 800,- Ft
Átregisztrálás: INGYENES

.com és .net végződésű domain név esetében:
1 évre: 2 990,- Ft
2 évre: 5 980,- Ft
Megújítás: 2 800,- Ft
Átregisztrálás: 3 000,- Ft

.eu végződésű domain név esetében:
1 évre: 2 000,- Ft
2 évre: 3 000,- Ft
Megújítás: 2 800,- Ft
Átregisztrálás: INGYENES

.me végződésű domain név esetében:
1 évre: 5 500,- Ft
Megújítás: 4 800,- Ft