Felhasználási feltételek - copyright

 

Azzal, hogy belép a pcpinformatika.hu internetes oldal (a továbbiakban: lap) valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A lapon található tartalom a PC Partner Informatikai Kft. (a továbbiakban: kiadó) szellemi tulajdona. A kiadó fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A kiadó oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő:

a.) nem módosítja az eredeti információt,

b.) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.A pcpinformatika.hu domain név és összes aldomain -je szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a kiadó előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.
A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.
A kiadó pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
A lapon közölt árak, információk és adatok tájékoztató jellegűek, azokkal kapcsolatban az árváltoztatás és a tévedés jogát fenntartjuk. Az esetleges hibák, tévedések felismerése esetén kérjük, jelezze azt a info@pcpinformatika.hu címen, lehetőleg a korrekció lehetőségét is részletezve. Az ilyen jelzéseket köszönettel vesszük, és - a jogos észrevételeknek helyt adva - lehetőségeink szerint korrigáljuk azt.

A PC Partner Informatikai Kft. tulajdonában, illetve üzemeltetésében lévő hardvereszközökön elhelyezett, de nem a PC Partner Informatikai Kft. által felöltött adatokért a PC Partner Informatikai Kft. nem vállal semmilyen felelősséget, azzal kapcsolatban a PC Partner Informatikai Kft. -vel szemben igény nem érvényesíthető, az azt feltöltő vagy nyilvánosságra hozó személyt, illetve szervezetet terheli.

Amennyiben a magyar jog szerint jogszabálysértő tevékenységet tapasztalunk, vagy ilyen tevékenységgel kapcsolatban a fenti e-mail címre jelzés érkezik, haladéktalanul felszólítjuk az illetékes személyt vagy szervezetet annak tisztázására, és - annak fennállása esetén -a jogszabálysértés megszüntetésére.
Amennyiben a jogellenesség egyértelműen megállapítható, vagy jelzésünkre 5 napon belül válasz nem érkezik, úgy a lehetőségek szerint a jogszabálysértéssel érintett részek rendszeradminisztrátori törléséről, vagy elérésének felfüggesztéséről intézkedünk.

A PC Partner Informatikai Kft. tulajdonában, üzemeltetésében lévő szervereken tilos különösen:

• jogszabályba, törvénybe ütköző,
• a pornográf, különösen a pedofil képeket bemutató,
• a gyűlöletkeltésre alkalmas,
• szerzői, személyiségi jogokat,
• jó- vagy közízlést sértő,
• a szélsőséges politikai és vallási nézeteket tükröző, efféle szervezeteket hirdető - népszerűsítő,
• a kábítószer fogyasztását népszerűsítő,
• a bombakészítést ismertető,
• megtévesztő adatokat, híreket és reklámokat tartalmazó,
• hack, warez, crack, és nem jogtiszta szoftver vagy médiafájl-letöltését lehetővé tevő közvetett vagy közvetlen hivatkozást tartalmazó oldalakat, írásokat, képeket stb., vagy azokra mutató linkeket elhelyezni, ezekkel kapcsolatosan portált, fórumot, blogot stb. üzemeltetni.


Tiltott továbbá a rendszereket, weboldalakat és az elektronikus levelezést elárasztó reklámözön, illetve kéretlen reklámlevelek küldésére használni.PC Partner Informatkai Kft. E-mail: info@pcpinformatika.hu